Frankrig

3 grunde til at overveje Frankrig som dit næste rejsemål

Please follow and like us:

Frankrig er ikke et er de mest populære rejsemål for danskerne, på trods af at vi i så mange år har haft Prins Henrik til at repræsentere det så nærtliggende land. Nu hvor han ikke er i stand til at gøre dét længere, må andre overtage rollen – og vi gør da gerne vores del, for at hjælpe med at sætte fokus på de fordele, der er ved at tage til Frankrig på ferie. Her giver vi dig tre grunde til at besøge Frankrig.

En af de helt store grunde til at du bør give Frankrig en chance for at blive dit næste rejsemål er, at det er en helt unik kultur, som har rigtig mange spændende ting at byde på, der helt sikkert vil både overraske og forbløffe dig – på den gode måde, må man håbe, men vi garanterer ikke noget. Det er altid godt at et smut væk fra det sædvanlige og opleve noget, der giver en et bedre og bredere perspektiv på livet. Det er ikke mange, der bruger specielt meget tid på at overveje, hvordan livet ellers kan leves. Der er meget stor forskel på, hvordan folk lever i Danmark og Frankrig, Polen og Tyrkiet, Vietnam og Laos, Japan og USA, så i stedet for at tage de samme steder hen hver gang, du er på ferie, så prøv at finde et sted, hvor du forventer at kunne opleve en helt anden kultur, du kan lære noget af.

En anden grund til, at du bør overveje at tage en tur til Frankrig, er at de har oceaner af muligheder for shopping. Rigtig mange kendte mærker stammer nemlig fra Frankrig, for eksempel lacoste, som du ikke kan have undgået at se i de danske butikker eller for den sags skyld på danskere rundt omkring på gaden. Den lille, grønne krokodille er allestedsværende – og med god grund.

Sidst men bestemt ikke mindst kan du rejse direkte fra Frankrig til Réunion, som er en ø ud for Afrikas kyst, der er en af de sikreste måder at rejse til det kontinent uden af få malaria, gul feber eller andre farlige sygdomme, for slet ikke at nævne den kriminalitet og korruption, der ellers er at finde overalt i Afrika. Réunion er i forhold til Frankrig nogenlunde hvad Grønland er i forhold til Danmark, men i stedet for at have temperaturer, der ikke er til at holde ud uanset hvornår på året, man tager dertil, så har Réunion faktisk temperaturer i den anden ende – men ikke for langt, så temperaturerne er komfortable hele året rundt, dvs. hverken for høje eller for lave. Du ender altså ikke med at få det for varmt, og der er slet ikke nogen risiko for at fryse på noget som helst tidspunkt.

Please follow and like us:
Posted in Diverse.